counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه میگو به چند روش

طرز تهیه میگو به چند روش

طرز تهیه میگو به چند روش -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه ...

ماهی با قارچ و اسفناج

ماهی با قارچ و اسفناج

ماهی با قارچ و اسفناج - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی ماهی با قارچ و اسف ...

غذاهای تزئینی ژاپنی (1) بادمجان شکم پر

غذاهای تزئینی ژاپنی (1) بادمجان شکم پر

غذاهای تزئینی ژاپنی (1) بادمجان شکم پر -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی ...

طرز تهیه کیک کلم عربی

طرز تهیه کیک کلم عربی

اگر به دنبال یک کیک متفاوت با طعمی خاص هستید ما به شما کیک کلم عربی را پیشنهاد میکنیم. ...

دلمه با نان لواش (دست پیچ )

دلمه با نان لواش (دست پیچ )

دلمه با نان لواش (دست پیچ ) -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   در این پست از سایت ...

کباب لقمه ماهی

کباب لقمه ماهی

کباب لقمه ماهی - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی کباب لقمه ماهی ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

فیلم: طرز تهیه سالاد گلابی و لبو

فیلم: طرز تهیه سالاد گلابی و لبو

برترین ها: در این ویدیو یک نوع سالاد متفاوت و خوشمزه را آموزش میدهیم که احتمالا تا به حال درست نکرده اید.   [iframe]  در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   ...

طرز تهیه جوجه کباب با سس انار

طرز تهیه جوجه کباب با سس انار

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: جوجه کباب ترش یا جوجه ترش یکی از غذاهای لذیذ شمالی است. طرز تهیه جوجه کباب ترش شبیه به طرز تهیه کباب ترش شمالی است اما با مرغ تهیه میشود. مواد مورد نیاز:   سینه مرغ (کبابی خردشده): 1 کیلوگرم رب انار: 4 ق س ...

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی  نخود پلو یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی که میتوانید به عنوان یک ناهار خوشمزه آنرا در خانه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. اگر طرفدار پلوهای مخلوط هستید و از طرفی علاقه دارید که ...

بدن سیب شکل و لباس های مناسب آن

بدن سیب شکل و لباس های مناسب آن

اگر شما بدن سیب شکل دارید این مطلب میتواند برایتان بسیار مفید باشد. همان طور که قبلاً در مورد شکل بدن زنان گفتیم، استایل بدن هر کس متفاوت است و به همین خاطر هم هست که گاهی شم ...

لذت آشپزی سریع و آسان با تازه پز

لذت آشپزی سریع و آسان با تازه پز

کمبود وقت و مشغولیت های زندگی روزمره مثل شاغل بودن خانم خونه یکی از مهمترین مسائلیه که اجازه نمیده با خیال راحت برای اعضای خانواده آشپزی کنیم و غذای باب طبعمون رو بپزیم. معمولا ممکنه طی روز کارهای مهمتری داشته باشیم که اجازه خرید و صرف زمان برای تهیه مواد اول ...

طرز تهیه کباب ترش شمالی مرحله به مرحله

طرز تهیه کباب ترش شمالی مرحله به مرحله

غذاهای شمالی که معرف حضورتون هستن، غذاهای شمالی تو لذیذی و خوشمزگی حرف ندارن یکیشم همین کباب ترش مخصوص شمالیه ... طعمش واقعا محشره اگه تا به حال نخوردینش حتما طبق این دستوری که بهتون میدم درستش کنین و نوش جان کنین تا بشین مشتری پرو پا قرصش ... ...

طرز تهیه پاستا با سس کاربونارا

طرز تهیه پاستا با سس کاربونارا

  به گزارش سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر" طرز تهیه پاستا با سس کاربونارا به شرخ زیر است.   1. یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را ب ...

طرز تهیه اسموتی قهوه بسیار خوشمزه

طرز تهیه اسموتی قهوه بسیار خوشمزه

طرز تهیه اسموتی قهوه بسیار خوشمزه   یک نوشیدنی فوق العاده خوشمزه و عالی به نام اسموتی قهوه و موز که میتوانید در منزل درست کنید و حسابی ازآن لذت ببرید.با ایران ناز همراه باشید   طرز تهیه اسموتی قهوه و موز : ...

طرز تهیه همبرگر ذغالی خانگی

طرز تهیه همبرگر ذغالی خانگی

ساندویچ و پیتزا آسمونی : همبرگر ذغالی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین انواع فست فود در دنیاست. برای تهیه همبرگر ذغا ...

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

سبزی و گردو رو توی غذاساز میکس کنید. نون خشک و پنیر رو هم اضافه کنید و خوب میکس کنید. نوشته برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

حلیم بادمجان

حلیم بادمجان

برترین ها: حلیم بادمجان پیش غذایی سنتی و مجلسی است که طرز تهیه دو مدل آن را برایتان آورده ایم.  این حلیم دل‌چسب ایرانی، مناسب مهمانی‌های شما بوده و با تزیین رنگینی که می‌شود به سفره شما رنگ و لعاب می‌دهد. حلیم بادمجان یک غذای خوش‌مزه و پرطرفدار در بین ما ایرانی‌ها ا ...

نحوه تهیه رولت ماهی ژاپنی

طرز تهیه رولت ماهی ژاپنی

نحوه تهیه رولت ماهی ژاپنی - به عنوان سایت آشپزی, بخش آشپزی, نحوه تهیه رولت ماهی ژاپنی نحوه تهیه رولت ماهی ژاپنی مواد لازم برای پخت و پز به عنوان برای پخت و پز به عنوان    ماهی 120 گرمجلبک دریایی 120 گرمپیاز سبز خرد شده 4 تکهآب لیموترش 2 مننمیق سوپخوریتربچه 1 قنهق سوپخوریخردل 0.125 ق, نمی, ق, یک قاشق چای خوری چگونه به آماده شدن :خردل را می توان به عنوان یک پوره ( سس ) یا پودر تهیه و با استفاده ازآب به پودر خمیر خردل را درست و به همه دلخواه خود استفاده کنید , ورقهای جلبک را کمی تفت دهید , این عمل را می توانید با نگه داشتن ورقه ها با انبرک روی شعله گاز با کباب پز بمدت 1 الی 2 دقیقه انجام دهید , دو زرف را باید تفت دهید تا ورقه های جلبک ترد شوند , بهترین و ساده ترین روش این می باشد که ورقه ها بمدت 2 الی 1 دقیقه در فر با حرارت متوسط قرار دهید تا ترد شوند که در این روش نیازی نیست ورقه ها را برگردانیددر صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیستطرز تهیه مواد داخل رولت :خیار را در امتداد طول آن از وسط نصف کرده و دانه های آن را جدا کنید و بصورت خلالهای باریکی خرد کنید . برگهای اسفناج را در آبجوش بپزید و بلافاصله آبکش کنید و بین دستمال تمیزی قرار داده و فشار دهید تا آب آنها کاملا گرفته شود . گوشت را به رشته های باریکی خرد کنید . تخم مرغ , شکر و نمک را در کاسه ای با چنگال بهم بزنید و در ماهیتابه چربی روی شعله متوسط بپزید تا سفت شده و شکل بگیرد , سپس از روی گاز برداشته و صبر کنید تا خنک شود و بصورت رشته های دراز و باریکی خرد کنید .رولت ماهی را طی دو مرحله درست کنید :مرحله 1 :فیله ماهی را تمیز کرده و بشوئید و آن را روی تخته پهن کنید , با چاقوی تیزی در امتداد طول ماهی شیارهای کوچکی روی آن بزنید و مراقب باشید که از هم باز نشود .مرحله 2 :ورقه های جلبک را تفت دهید , فیله ماهی را برگردانده بطوریکه طرفی را که شیار زدید سمت پایین قرار گیرد , یک ورقه جلبک را روی ماهی گذاشته و برگردانید و هم اندازه فیله ماهی با قیچی ببرید .مرحله 3 :مجددا آن را برگردانید بطوریکه فیله ماهی طرف زیر قرار گیرد , پیازچه ها را هم اندازه طول فیله ماهی خرد کرده سپس به رشته های باریکی ببرید , نیمی از پیازچه ها را در یک ردیف طرف لبه بلند ماهی قرار دهیدمرحله 4 :ماهی را محکم اطراف پیازچه ها بپیچید , این کار را با باقی فیله ماهی , ورقه های جلبک و پیازچه ها تکرار کنید . رولتها را طوریکه درز آنها بطرف پایین باشد نگه داشته و بصورت برشهای حلقوی یک سانتی متری ببرید و در ظرف بزرگی قرار دهید , آبلیمو را روی رولتها پخش کنید و روی آنها را پوشانده و بمدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا ماهی ترد و نرم شوددر این مدت چنیدن بار با قاشق روی ماهیهیا آبلیمو بریزید , رولتهای ماهی را با ترب سفید رنده شده سرو نموده و روی آنها را با سس خردل تزئین کنید . مطالب مرتبط طرز تهیه سوشی، طرز تهیه سوشی با گوشت ژاپنی طرز تهیه کباب ژاپنی طرز تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی طرز تهیه مرغ تاکو ( غذای تایلندی ) طرز تهیه امرسی غذای ژاپنی طرز تهیه رولت ماهی ژاپنی گردآوری توسط بخش غذاهای ژاپنی سایت میهن مگ نسخه پرینت نسخه pdf ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین