counter create hit

مطالب مرتبط:

با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید!

یک قاشق پر فراستینگ به کیک اضافه کنید. در صورت نیاز بیشتر بریزید تا مواد کاملا خمیری شود. نوشته با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

انواع کیک برای صبحانه روزهای تعطیل

انواع کیک برای صبحانه روزهای تعطیل

هفته نامه همشهری شش و هفت - لاله رضاپور: روز تعطیل باید صبحانه را خاص و عالی خورد؛ معمولا هم این مسئله اتفاق می افتد. به این دلیل که فرصت کای برای آماده کردن صبحانه داریم. هیچ خوراکی خاصی هم در خانه نداشته باشیم، فرصت داریم که از خانه بیرون بزنیم و برای خرید ...

طرز تهیه سالاد لوبیا

طرز تهیه سالاد لوبیا که غذایی بسیار لذیذ و مغذی است را در بخش آشپزی تاپ ناز آموزش می دهیم. مواد لازم برای سالاد لوبیا  برگ ریحان :به مقدار لازم گوجه فرنگی :2 عدد کنسرو لوبیا :یک عدد ریحان خرد شده :یک قاشق غذاخوری پیاز خرد شده :1/4 فنجان خیار خرد شده :3/4 ف ...

شاهی کورما؛ خورش مرغ هندی ها

شاهی کورما؛ خورش مرغ هندی ها

مجله سرآشپز: شاهی کورما غذای خوشمزه و مقوی هندی است که طرز تهی آن را آورده ایم.مواد مورد نیاز سینه مرغ: 1 تکه (250 گرم) تخم مرغ: 2 عدد پیاز بزرگ (نگینی ریز خردشده): 1 عدد ...

تخم مرغ فو یانگ یا املت آمریکایی و پنکیک چینی!

تخم مرغ فویانگ با سس قارچ  و تخم مرغ فو یانگ چیزی است بین املت آمریکایی و پنکیک چینی. این غذا سرشار است از سبزیجات و رویش نیز سس قارچ قرار می گیرد. بیایید نگاهی کنیم به میزان سالم بودن این غذا و اینکه چقدر به درد برنامه غذایی م ...

کوکیِ تزیینی؛ کوکی مخصوص مخاطب خاص در نوروز

کوکیِ تزیینی؛ کوکی مخصوص مخاطب خاص در نوروز

ماهنامه کیک و شیرینی: کوکی تزیینی از جمله کوکی هایی است که می توانید در جشن ها و میهمانی های سفره های هفت سین از آن استفاده کنید و به دلخواه تزیین نمایید. آنچه که در تصویر می بینید نمونه های پیشنهادی است ...

با سس گاناش شکلاتی کیک ها را تزئین کنید

با سس گاناش شکلاتی کیک ها را تزئین کنید

وب سایت سوران: امروزه کرم های بسیار زیادی وجود دارند که برای طعم دار کردن و همچنین پوشش و زیبایی کیک ها به کار برده میشن. کرم های خامه ای، کره ای، پنیری و کرم های پر طرفدار شکلاتی. گاناش یا گَنِش ها، یکی از همین انواع کرم های شکلاتی هستند که از ترکیب خامه و ش ...

اندازه گیری BMI بدن

  BMI (نمایه توده بدنی Body Mass Index) یکی از شاخص هایی است که هر شخص می تواند با محاسبه آن بداند که در چه محدوده وزنی قرار دارد. هر شخص با توجه به سن، جنس، میزان فعالیت، اندازه جثه و عوامل دیگر ...

چرا چهارشنبه آخر سال؟

چرا چهارشنبه آخر سال؟

همه می‌دانند که باید در آستانه آخرین چهارشنبه سال بساط جشن و سور راه بیاندازند اما چرا این مراسم باید حتما در آستانه روز چهارشنبه برگزار شود و آن را چهارشنبه‌سوری خطاب می‌کنند ...

گوشت یخ زده را در یخچال بگذارید

یکی دیگر از ترفندهای آشپزی این است که گوشت منجمد را در یک کاسه مناسب قرار دهید و آن را در یخچال قرار دهید تا به مرور یخ آن باز شود.

آشپزی رنگی – تافی کاکائویی

آشپزی رنگی – تافی کاکائویی

امروز می خوایم تافی خونگی درست کنیم ، چطوره قبلش یکم بیشتر راجع بهش بدونیم؟ مشهور ترین تافی در ایالات متحده، تافی انگلیسی هست که توش کره ی زیادی استفاده میش ...

طرز تهیه انواع اسموتی خوشمزه (اسموتی موز ،آناناس ،توت فرنگی و ..)

اسموتی چیست؟ اسموتی نوشیدنی است که از ترکیب و مخلوط کردن تهیه می شود. این بدین معنی است که اجزای یک میوه شکسته می شود و به حالت یک نوشیدنی در می اید؛ نوشیدنی که بافت دارد و آبکی نیست. بافت میوه اندکی شکسته و نرم می شود اما از بین نمیرود و از نوشیدنی حذف نمی شود؛ پس ...

5 سالاد غنی از پروتئین که مرغ یا ماهی نیستند

یکی از توصیه های مهم متخصصان تغذیه این است که به جای خوردن ساندویچ به خوردن سالاد روی بیاورید. اینکار می تواند تاثیر بسیار خوبی برای سلامتی بدن داشته باشد اما بیشتر افراد یک نگرانی و دغدغه مشترک در این زمینه دارند و آن هم این است که از مرغ و ماهی در سالادهای خود استفاد ...

طرز تهیه دسر خرمالو

اگر هوس خوردن یک دسر خوش رنگ و خوش طعم را کرده اید می توانید دسر خوشمزه خرمالو را تهیه کنید. مواد لازم برای دسر خرمالو شیر / 3 پیمانه شکر / 5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت / 3 قاشق غذاخوری وانیل / 1/4 قاشق چایخوری خرمالو /  4-5 عدد بیسکوییت پتی پور / نصف بسته پو ...

تهیه سالاد کلم، خانم های خانه دار بخوانند

اگر می خواهید از کلم قرمز برای سالاد استفاده کنید و کلم ها سفت است، برای ترد شدن آن می توانید از چند روش استفاده کنید.

طرز تهیه آش میوه

یکی از لذیذترین آش های تبریز و اردبیل آش میوه است که طعمی بسیار خوب دارد. مواد لازم برای آش میوه پیاز نیم کیلو عدس یک لیوان نخود یک لیوان لوبیا چیتی یک لیوان آلبالو (تازه یا خشک) 50 گرم ذغال اخته 50 گرم زردآلو 4 عدد آلو بخارا (زرد) 50 گرم رشته آشی 200 گرم ر ...

غذای مقوی بچه ها، روش تهیه سالاد تن

سالاد تن یک سالاد کامل و مقوی هست. وجود تن ماهی و سبزیجات تازه در این سالاد آن را تبدیل به غذایی کامل و البته بسیار سالم کرده است.

نحوه تهیه رولت ماهی ژاپنی

طرز تهیه رولت ماهی ژاپنی

نحوه تهیه رولت ماهی ژاپنی - به عنوان سایت آشپزی, بخش آشپزی, نحوه تهیه رولت ماهی ژاپنی نحوه تهیه رولت ماهی ژاپنی مواد لازم برای پخت و پز به عنوان برای پخت و پز به عنوان    ماهی 120 گرمجلبک دریایی 120 گرمپیاز سبز خرد شده 4 تکهآب لیموترش 2 مننمیق سوپخوریتربچه 1 قنهق سوپخوریخردل 0.125 ق, نمی, ق, یک قاشق چای خوری چگونه به آماده شدن :خردل را می توان به عنوان یک پوره ( سس ) یا پودر تهیه و با استفاده ازآب به پودر خمیر خردل را درست و به همه دلخواه خود استفاده کنید , ورقهای جلبک را کمی تفت دهید , این عمل را می توانید با نگه داشتن ورقه ها با انبرک روی شعله گاز با کباب پز بمدت 1 الی 2 دقیقه انجام دهید , دو زرف را باید تفت دهید تا ورقه های جلبک ترد شوند , بهترین و ساده ترین روش این می باشد که ورقه ها بمدت 2 الی 1 دقیقه در فر با حرارت متوسط قرار دهید تا ترد شوند که در این روش نیازی نیست ورقه ها را برگردانیددر صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیستطرز تهیه مواد داخل رولت :خیار را در امتداد طول آن از وسط نصف کرده و دانه های آن را جدا کنید و بصورت خلالهای باریکی خرد کنید . برگهای اسفناج را در آبجوش بپزید و بلافاصله آبکش کنید و بین دستمال تمیزی قرار داده و فشار دهید تا آب آنها کاملا گرفته شود . گوشت را به رشته های باریکی خرد کنید . تخم مرغ , شکر و نمک را در کاسه ای با چنگال بهم بزنید و در ماهیتابه چربی روی شعله متوسط بپزید تا سفت شده و شکل بگیرد , سپس از روی گاز برداشته و صبر کنید تا خنک شود و بصورت رشته های دراز و باریکی خرد کنید .رولت ماهی را طی دو مرحله درست کنید :مرحله 1 :فیله ماهی را تمیز کرده و بشوئید و آن را روی تخته پهن کنید , با چاقوی تیزی در امتداد طول ماهی شیارهای کوچکی روی آن بزنید و مراقب باشید که از هم باز نشود .مرحله 2 :ورقه های جلبک را تفت دهید , فیله ماهی را برگردانده بطوریکه طرفی را که شیار زدید سمت پایین قرار گیرد , یک ورقه جلبک را روی ماهی گذاشته و برگردانید و هم اندازه فیله ماهی با قیچی ببرید .مرحله 3 :مجددا آن را برگردانید بطوریکه فیله ماهی طرف زیر قرار گیرد , پیازچه ها را هم اندازه طول فیله ماهی خرد کرده سپس به رشته های باریکی ببرید , نیمی از پیازچه ها را در یک ردیف طرف لبه بلند ماهی قرار دهیدمرحله 4 :ماهی را محکم اطراف پیازچه ها بپیچید , این کار را با باقی فیله ماهی , ورقه های جلبک و پیازچه ها تکرار کنید . رولتها را طوریکه درز آنها بطرف پایین باشد نگه داشته و بصورت برشهای حلقوی یک سانتی متری ببرید و در ظرف بزرگی قرار دهید , آبلیمو را روی رولتها پخش کنید و روی آنها را پوشانده و بمدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا ماهی ترد و نرم شوددر این مدت چنیدن بار با قاشق روی ماهیهیا آبلیمو بریزید , رولتهای ماهی را با ترب سفید رنده شده سرو نموده و روی آنها را با سس خردل تزئین کنید . مطالب مرتبط طرز تهیه سوشی، طرز تهیه سوشی با گوشت ژاپنی طرز تهیه کباب ژاپنی طرز تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی طرز تهیه مرغ تاکو ( غذای تایلندی ) طرز تهیه امرسی غذای ژاپنی طرز تهیه رولت ماهی ژاپنی گردآوری توسط بخش غذاهای ژاپنی سایت میهن مگ نسخه پرینت نسخه pdf ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین