counter create hit

مطالب مرتبط:
تزئین زیبای ترب و هویج به شکل گل رز

تزئین زیبای ترب و هویج به شکل گل رز

تزئین زیبای ترب و هویج به شکل گل رز -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی تزئین زیبا ...

شله زرد با شهد

شله زرد با شهد

شله زرد با شهد -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: اگه از دنبال کننده های مطالب سای ...

سوپ ژاپنی شاه میگو و اسفناج

سوپ ژاپنی شاه میگو و اسفناج

سوپ ژاپنی شاه میگو و اسفناج - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی سوپ ...

طرز تهیه پاستای چینی با سس خامه ای سفید

طرز تهیه پاستای چینی با سس خامه ای سفید

طرز تهیه پاستای چینی با سس خامه ای سفید -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه ...

دستور تهیه پاستای صدفی با ماهی تن

دستور تهیه پاستای صدفی با ماهی تن

دستور تهیه پاستای صدفی با ماهی تن -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی دستور تهیه ...

خواص آناناس در شکستگی استخوان + خواص آناناس بعد از عمل جراحی

خواص آناناس در شکستگی استخوان + خواص آناناس بعد از عمل جراحی

خواص آناناس در شکستگی استخوان + خواص آناناس بعد از عمل جراحی خواص آنان ...

طرز تهیه ماهی کبابی قزل آلا

طرز تهیه ماهی کبابی قزل آلا

این ماهی کبابی با سس سویا آماده می‌شود و بسیار خوش طعم است، امتحانش کنید. م ...

حلقه دلمه برگ مو

حلقه دلمه برگ مو

حلقه دلمه برگ مو -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: من ازون دسته ...

قهوه

منوی امروز: قهوه قهوه و مشتقات آن، یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌های سراسر دنیاست.افسانه‌های زیادی درباره منشأ قهوه وجود دارد و این موضوع هنوز به‌صورت راز باقی مانده است؛ ولی بیشتر راویان بر یک موضوع اتفاق‌نظر دارند و آن زادگاه قهوه است که ...

طرز تهیه رول ماکی تنوری فینگر فود خوشمزه

طرز تهیه رول ماکی تنوری فینگر فود خوشمزه  روش درست کردن رول ماکی خوشمزه تنوری برای شما که می خواهید یک غذای فانتزی خوش طعم را در خانه درست کنید و لذت ببرید.    رول ماکی تنوری یک فینگر فود بسیار خوش ...

شامی ترش خوشمزه

شامی ترش خوشمزه

مواد لازم شامی ترش:1-گوشت چرخ کرده                                                    نیم کیلو2-نان خشک کوبیده                                                    یک پیمانه3-شیر    ...

طرز تهیه اسموتی قهوه بسیار خوشمزه

طرز تهیه اسموتی قهوه بسیار خوشمزه

طرز تهیه اسموتی قهوه بسیار خوشمزه   یک نوشیدنی فوق العاده خوشمزه و عالی به نام اسموتی قهوه و موز که میتوانید در منزل درست کنید و حسابی ازآن لذت ببرید.با ایران ناز همراه باشید   طرز تهیه اسموتی قهوه و موز : ...

طرز تهیه نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

نان فوکاسیا , دوباره خمیر ور آمده را ورز دهید و آن را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پهن کنید. نوشته طرز تهیه نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

وب‌سایت ستاره: قارچ سوخاری رستورانی یکی از پیش‌غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار دنیاست. قارچ سوخاری، سیب‌زمینی سوخاری، سیب زمینی سرخ‌کرده و پیاز سوخاری انواع ساید‌دیش (دورچین) پیش‌غذاهای محبوبی هستند که همراه با فست‌فودهایی مثل انواع پیتزا و همبرگر مصرف می‌شوند.   طرز تهیه قارچ ...

آشپزی رنگی – شکلات توپی کره بادوم زمینی

آشپزی رنگی – شکلات توپی کره بادوم زمینی

شماهم از دوست داران کره ی بادام زمینی هستین؟ پس خوشحال باشین چون قراره امروز شکلات توپی کره بادوم زمینی درست کنیم. با اینکه این کره مثل کره های دیگه چرب هست اما چربی مفید هست و حتی به کاهش کلسترول هم کمک میکنه، مقدار کمی ازش میتونه چلوی گرسنگی رو بگیره در ع ...

طرز تهیه اسنک مرغ

طرز تهیه اسنک مرغ

در این قسمت از آموزش فینگر فودها برای شما عزیزان طرز تهیه اسنک مرغ را آماده کرده ایم. این غذای خوشمزه و سریع را در منزل درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. با ما همراه باشید.  در این قسمت از آموزش فینگر فودها برای شما عزیزان طرز تهیه اس ...

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

کاسرول کوفته مرغ با سس میگو

در این مطلب کوفته مرغ را به همراه سس میگو برای شما آموزش داده ایم، اگر امتحان کنید حتما خوشتان می آید. نوشته کاسرول کوفته مرغ با سس میگو اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

نحوه تهیه کیک سایت

طرز تهیه پیراشکی شویدی

مجله آشپز بهار اسدی: کیک, غذایی خوشمزه و مناسب جشن تولد و سفر و توسعه است. در اینجا این است که چگونه برای تهیه کیک سایت آموزش.مواد مورد نیاز آرد (الک): 4.5 لیتر صفحه اصلی: 2 عدد ولرم شیر: 1 لیتر پودر خمیر ترش: 1 ق g شکر: 1 am g فایل: 2 R G روغن مایع: دوم پیمانه + به مقدار لازم شوید (خشک شده): 3 q q کنجد: به میزان لازم پیاز (قرار دادن خرد شده): 1 عدد فیله مرغ (خرد شده): 5 قطعه پنیر موزارلا (قطعه قطعه شده): 100 گرم قارچ (خرد شده): 250 گرم سس قرمز: 2 Q Q فلفل قرمز (خلالی خرد شده): شماره دوم فلفل: 1 am g زردچوبه: دوم am g پودر سیر: 1 am g پودر کاری: 1 am g     روش پخت و پز 1. 1 تخم مرغ را در یک کاسه بریزید و با استفاده از چنگالی و هم بزنید تا زرده تخم مرغ مخلوط با. پس از ولرم و شیر را افزوده و با دست مخلوط کن مخلوط کنید. 2. پودر خمیر ترش، یک دوم پیمانه آب ولرم و شکر را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس به مدت 10 دقیقه در محیط گرم بگذارید تا استراحت کند. بعد آن را به مخلوط شیر بیفزایید و با همزن دستی مخلوط کنید. سپس آرد و 1 قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کرده، نیمی از آن را به تدریج به مخلوط شیر اضافه کنید. بعد یک دوم پیمانه روغن مایع را بریزید. بعد دوباره بقیه مخلوط آرد را به تدریج افزوده و ورز دهید تا مواد جمع شده و به صورت خمیری درآید که حالت چسبندگی نداشته باشد. 3. شوید را به خمیر اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه آن را ورز دهید. بعد خمیر را جمع کرده و درون ظرف پلاستیکی دردار چرب شده با 1 قاشق سوپخوری روغن مایع قرار داده و به مدت 45 دقیقه استراحت دهید. 4. برای تهیه مواد درونی: مقداری روغن درون تابه ای گرم کرده، بعد پیاز را درون آن تفت دهید تا سبک شود. سپس فیلم مرغ، بقیه نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پودر کاری و قارچ را به آن اضافه کرده و تفت دهید. بعد آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود. 5. با استفاده از وردنه ای خمیر را روی سطح صافی به قطره 0.5 سانتی متر باز کنید و با کاتر (یا لیوان) برش بزنید، بعد به وسیله قاشقی مقداری از مواد درونی آماده شده را روی آن بگذارید. سپس روی آن مقداری سس قرمز، یک تکه فلفل دلمه ای و یک ورقه پنیر موتزارلا قرار دهید. بعد دو طرف خمیر را به هم رسانده، با دست مرطوب دو طرف را به هم بچسبانید و با استفاده از چنگالی سر آن شیار ایجاد کنید (این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود). 6. برش های خمیر را با فاصله داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن مایع چرب و کاغذ روغنی انداخته شده، قرار دهید. بعد با استفاده از قلم مویی 1 عدد تخم مرغ (زده شده) روی آن مالیده و کنجد بپاشید. 7. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا بپزد.