counter create hit

مطالب مرتبط:
دستور پخت ماهی تیلا پیا سوخاری

دستور پخت ماهی تیلا پیا سوخاری

دستور پخت ماهی تیلا پیا سوخاری -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاایران: غذا ...

غذاهای تزئینی ژاپنی (1) بادمجان شکم پر

غذاهای تزئینی ژاپنی (1) بادمجان شکم پر

غذاهای تزئینی ژاپنی (1) بادمجان شکم پر -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی ...

طرز تهیه ماکارونی پیچی (پاستا) با قارچ و ریحان

طرز تهیه ماکارونی پیچی (پاستا) با قارچ و ریحان

طرز تهیه ماکارونی پیچی (پاستا) با قارچ و ریحان -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه ماکارونی ...

طرز تهیه خوراک ماکارونی

طرز تهیه خوراک ماکارونی

طرز تهیه خوراک ماکارونی -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه ...

ماهی تنوری صبور غذای سنتی خوزستان

ماهی تنوری صبور غذای سنتی خوزستان

ماهی تنوری صبور غذای سنتی خوزستان - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی ماهی تنوری صُبور ...

فیله ماهی با اسفناج

فیله ماهی با اسفناج

فیله ماهی با اسفناج - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی فیله ماهی با اسفناج ...

طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کات

مواد لازم برای سالاد هندوانه با پنیر کاتیج  پیاز قرمز خرد شده    یک چهارم فنجان  آبلیمو       یک چهارم فنجان  هندوانه     4 فنجان  پنیر کاتیج ریز ریز شده        یک چهارم فنجان جیکاما یا سیب زمینی مکزیکی پوست کنده و خرد شده       نصف تا یک فنجان  فلفل چیلی       نصف ی ...

دلمه فلفل پاپریکا را حتما امتحان کنید

دلمه فلفل پاپریکا , گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مواد افزوده و بگذارید تا کاملا بجوشد و آب آن تبخیر شود. بعد از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. نوشته دلمه فلفل پاپریکا را حتما امتحان کنید اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی

روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی

روش اول (روش اصیل و کاملا ایتالیایی سالاد سزار) زمان آماده سازی: حداکثر 30 دقیقهمواد لازم مناسب برای 5 نفر کاهو تازه: 1 عدد نان تست: 4-3 عدد روغن ...

چگونه شیرینی گردویی خوشمزه بپزیم؟

شیرینی گردویی , ابتدا برای تهیه سیروپ، پودر شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. نوشته چگونه شیرینی گردویی خوشمزه بپزیم؟ اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

دو فینگر فود مجلسی : راتای مرغ و گردو و راتای ژامبون و سیب زمینی

دو فینگر فود مجلسی : راتای مرغ و گردو و راتای ژامبون و سیب زمینی

فینگر فودها جزو غذاها و پیش غذاهای محبوب مهمانی ها و جشن تولدها هستند. سینی های فینگر فود مجلسی بسیار متنوعند و به شکل های مختلف می توان آنها را طراحی کرد. در بخش آموزش آشپزی طرز تهیه راتای مرغ و گردو و راتای ژامبون و سیب زمینی که دو فینگر فود ...

تالیاتلی مرغ مزه ای جدید و خوشمزه در ۲۵ دقیقه

تالیاتلی مرغ ,تالیاتله یا تالیاتلی به ایتالیایی Tagliatelle نوعی پاستای نواری شکل تخم‌مرغی مربوط به ناحیهٔ امیلیا رومانیا در شمال ایتالیاست که بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی در حدود ۵ میلی‌متر ۱ دارد این پاستا ...

طرز تهیه تارت تمشکی خوشمزه

طرز تهیه تارت تمشکی خوشمزه

زمان آمادگی: 20 دقیقه زمان پخت: 11 دقیقه ...

نوشیدنی طبیعی برای ترک سیگار!

مواد لازم:   ۱ لیتر آب ۴۰۰ گرم عسل (یا شیره‌ی درخت افرا) ۲ قاشق سوپ‌خوری زردچوبه ریشه‌ی زنجبیل به ا ...

حلیم بادمجان

حلیم بادمجان

برترین ها: حلیم بادمجان پیش غذایی سنتی و مجلسی است که طرز تهیه دو مدل آن را برایتان آورده ایم.  این حلیم دل‌چسب ایرانی، مناسب مهمانی‌های شما بوده و با تزیین رنگینی که می‌شود به سفره شما رنگ و لعاب می‌دهد. حلیم بادمجان یک غذای خوش‌مزه و پرطرفدار در بین ما ایرانی‌ها ا ...

نحوه تهیه میگو کبابی سازگار با طلای ایران

طرز تهیه میگو کبابی سازگار با ذائقه ایرانی

نحوه تهیه میگو کبابی سازگار با طلای ایران سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی, مواد غذایی, ماهی, غذاهای دریایی, آموزش پخت غذاهای دریایی کشتی در پشت میگو و آنها شسته شده و خشک شده .... کسانی که به جنوب شرق آسیا سفر شاید با انواع کباب از سیخ چوبی رنگ در سمت خیابان ارز معامله است. از کبابرنگارنگ, و غیره. تنها چند نوع طعم و مزه از ایرانیان ثابت است و کباب میگو است که به نام بگو میگو, همچنین به عنوان شناخته شده ... یکی از آنها است. نحوه تهیه میگو کبابسازگار با ذائقه ایرانی مواد لازم برای4نفر:   میگوی ریز: 300 گرم   فلفل‌دلمه‌ای سبز یا قرمز: یک عدد   پیاز متوسط: یک عدد   روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری   سویاسس: یک‌چهارم پیمانه   زنجبیل رنده‌شده: 2 قاشق چای‌خوری   گشنیز ساطوری: یک قاشق غذاخوری   فلفل سبز تند: یک عدد، ساطوری   آب​لیموترش: 3 قاشق غذاخوری روش تهیه‌:1 - رگ پشت میگوها را خارج کرده و آنها را شسته و خشک کنید.2 - در یک کاسه مناسب، روغن، سویاسس، زنجبیل، گشنیز ساطوری، فلفل سبز تند و آب​لیمو را مخلوط کرده و میگوها را حداقل یک ساعت در آن بخوابانید.3 - سیخ‌های چوبی را که قبلا در آب خیسانده‌اید، برداشته و به ترتیب یک تکه فلفل دلمه‌ای، یک تکه پیاز و یک میگو به سیخ بکشید به هر سیخ 3 تا 4 میگو بزنید.4 - میگوها را روی زغال یا در تابه سرخ کنید. زمان کباب کردن 8 دقیقه و سرخ کردن حدود 6 دقیقه است. با نان و سس مایونز سرو کنید. سرو این خوراک برای یک شام رژیمی یا ناهار به همراه چلو مناسب است. روش انتخاب و نگهداری زنجبیل چگونه یک زنجبیل تازه و رسیده را تشخیص داده و انتخاب کنیم؟ریشه‌هایی را انتخاب کنید که به نسبت ظاهرشان، سنگین و پوست آن صاف و سالم  و سفت است. ریشه‌ای که رنگ روشن‌تر دارد، از ریشه‌های تیره‌رنگ، تازه‌تر و بهتر است. همچنین عطر زنجبیل باید از آن به مشام برسد. شرایط نگهداری زنجبیل زنجبیل را بهتر است در جای خشک، خنک و تاریک نگه​دارید. اگر آن را لای حوله کاغذی پیچیده و در کیسه پلاستیکی در بسته بگذارید، حداقل تا 3 هفته در یخچال سالم می​ماند و قابل استفاده است.برترین ها گردآوری آشپزی آکا مطالب مرتبط دستور پخت قزل آلای ایرانی به روش بالکانی میگو کبابی - طرز تهیه کباب میگو با سالاد سالسای میوه میگو کبابی و نکات مهم برای کباب کردن میگو تست میگو کبابی میگو با شلیل کبابی طرز تهیه میگو کبابی سازگار با ذائقه ایرانی گردآوری توسط بخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی سایت میهن مگ نسخه پرینت نسخه pdf ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین