counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه فیله ماهی سوخاری

طرز تهیه فیله ماهی سوخاری

طرز تهیه فیله ماهی سوخاری -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه ...

طرز تهیه توپهای تن ماهی(تونا بالز)

طرز تهیه توپهای تن ماهی(تونا بالز)

طرز تهیه توپهای تن ماهی(تونا بالز) -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه توپهای ...

نکات مهم در مورد طباخی به سبک ژاپنی

نکات مهم در مورد طباخی به سبک ژاپنی

نکات مهم در مورد طباخی به سبک ژاپنی - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی نکات مهم در مورد طباخی به سبک ژاپنی ...

طرز تهیه ماکارونی پیچی (پاستا) با قارچ و ریحان

طرز تهیه ماکارونی پیچی (پاستا) با قارچ و ریحان

طرز تهیه ماکارونی پیچی (پاستا) با قارچ و ریحان -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه ماکارونی ...

طرز تهیه اسپاگتی به روش ایتالیایی با پنیر  موزاریلا

طرز تهیه اسپاگتی به روش ایتالیایی با پنیر موزاریلا

طرز تهیه اسپاگتی به روش ایتالیایی با پنیر موزاریلا -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه اسپاگتی ...

پاستای مرغ و کلم بروکلی

پاستای مرغ و کلم بروکلی

پاستای مرغ و کلم بروکلی -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی پاستا ...

طرز تهیه اسکندر کباب با گوشت چرخ کرده ( ترکی)

طرز تهیه اسکندر کباب با گوشت چرخ کرده ( ترکی)

طرز تهیه اسکندر کباب با گوشت چرخ کرده ( ترکی) - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   در این پست از سایت ...

بال کبابی ، بال مرغ کبابى به سبک مالزى

بال کبابی ، بال مرغ کبابى به سبک مالزى

بال کبابی ، بال مرغ کبابى به سبک مالزى - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

فیله ماهی با اسفناج

فیله ماهی با اسفناج

فیله ماهی با اسفناج - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی فیله ماهی با اسفناج ...

طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کات

مواد لازم برای سالاد هندوانه با پنیر کاتیج  پیاز قرمز خرد شده    یک چهارم فنجان  آبلیمو       یک چهارم فنجان  هندوانه     4 فنجان  پنیر کاتیج ریز ریز شده        یک چهارم فنجان جیکاما یا سیب زمینی مکزیکی پوست کنده و خرد شده       نصف تا یک فنجان  فلفل چیلی       نصف ی ...

طرز تهیه چیز برگر چدار

طرز تهیه چیز برگر چدار

وب سایت ایزی پز: ما در این دستور پخت، چیزبرگر کلاسیک را دگرگون کردیم. برای به اوج رساندن طعم ها در این دستور پخت، طعم دلنشین پنیر چدار ذوب شده روی گوشت، ترشی خیار فوری را آماده کردیم. ما همچنین یک سس سیر بر پایه مایونز درست کردیم تا ساندویچ را با آن پوشش دهیم. ...

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی  نخود پلو یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی که میتوانید به عنوان یک ناهار خوشمزه آنرا در خانه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. اگر طرفدار پلوهای مخلوط هستید و از طرفی علاقه دارید که ...

طرز تهیه اشکنه

طرز تهیه اشکنه

اشکنه یکی از غذاهای سریع و آسانی است که به انواع مختلفی می توان طبخ کرد. آسمونی در این بخش طرز تهیه اشکنه به چند روش مختلف را برای شما عزیزان منتشر می کند.طرز تهیه اشکنهمواد لازم برای تهیه اشک ...

دستورپخت پن کیک سبک و پُف دار

دستورپخت پن کیک سبک و پُف دار

وب سایت کاله: شاید پن‌کیک‌های سنتی طلایی قهوه‌ای باشند، با لبه‌های ترد و بافت پف‌دار، اما وقتی از نزدیک آنها را بررسی کنید، تفاوت خاصی با نان‌های حجیم ندارند. آشنایی با دانش پخت پن‌کیک به شما کمک می‌کند صبحانه‌ای طبق میل خود داشته باشید.پن‌کیک‌هایی که در اینجا ...

چگونه شیرینی گردویی خوشمزه بپزیم؟

شیرینی گردویی , ابتدا برای تهیه سیروپ، پودر شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. نوشته چگونه شیرینی گردویی خوشمزه بپزیم؟ اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

دو فینگر فود مجلسی : راتای مرغ و گردو و راتای ژامبون و سیب زمینی

دو فینگر فود مجلسی : راتای مرغ و گردو و راتای ژامبون و سیب زمینی

فینگر فودها جزو غذاها و پیش غذاهای محبوب مهمانی ها و جشن تولدها هستند. سینی های فینگر فود مجلسی بسیار متنوعند و به شکل های مختلف می توان آنها را طراحی کرد. در بخش آموزش آشپزی طرز تهیه راتای مرغ و گردو و راتای ژامبون و سیب زمینی که دو فینگر فود ...

پیراشکی گوشت و زیتون یک پیش غذای ساده وخوش طعم

پیراشکی گوشت و زیتون یک پیش غذای ساده وخوش طعم

پیراشکی یک پیش غذای ساده وخوش طعم است که انواع مختلفی دارد. در این مطلب طرز تهیه پیراشکی گوشت و زیتون را آموزش داده ایم. پیراشکی یک پیش غذای ساده وخوش طعم است که انواع مختلفی دارد. در این مطلب ط ...

فیلتر اینجا

فلافل کنجدی

فیلتر ها در اینجا -به عنوان سایت آشپزیبخش جدول طراحی و.... میوه, طراحی, میز, طرح به عنوانایران: فیلتر من تقریبا همه تو خونمی تواندو نهحق اما متاسفانه کمتر فلافل's این طلا, ساراطعم فلافل های بیرون رو D, note bهیچE و مغزپخت و پز, ترد, خوشطعم آب رای من هم متفاوت از فلافل من سعی کردم تا در نهایت به دستور , ترکی,قدیمی 'E کردم که من به ارمغان آورد بسیاری از خوش آمدید. ما باهم مبتنی بر به واقعا خوشمزست مواد لازم: فلافل کنجدی آکاایران: فلافل کنجدی به گزارش آکاایران: نخود خام : ۱٫۵(یک و نیم) پیمانه سیب زمینی خام : ۱ متوسط پیاز : ۱ متوسط-کوچک سیر: ۲ حبه نان باگت خشک شده : ۱ نصفه تخم مرغ : ۱ عدد کوچک کنجد: یک چهارم پیمانه بیکینگ پودر : ۱ ق م سرخالی پودر فلفل قرمز: ۱ ق چ پودر آویشن: ۱ ق چ پودر پاپریکا: ۱ ق چ نمک : حدود ۱ ق م روش کار: نخود رو پاک میکنیم و میشوییم و با آب زیاد خیس میکنیم، بهتره حداقل ۲۴ ساعت خیس بخوره و آبشو هر ۶ ساعت عوض کنیم (یهو حس نسخه نوشتن بهم دست داد!  تعویض آب نخود QID ) باگت خشک رو هم  نیمساعت قبل از پخت با یک ته استکان آب جوش مرطوب میکنیم و کنار میذاریم تا خیس بخوره سیب زمینی و پیاز و سیر رو پوست میگیریم و به ۴ قسمت تقسیم میکنیم و با نخود خیس شده مخلوط میکنیم : حالا این مخلوط رو چرخ میکنیم : میتونید برای یکدست شدنش ۲ بار چرخ کنید اما حواستون باشه که بافت نخود باید زیر دستتون مثل پودر لمس بشه و اونو زیادی ریز نکنید وگرنه بعدا فلافل خمیری میشه حالا باگت خشک شده،تخم مرغ و کنجد و ادویه ها و بیکینگ پودر رو به خمیر نخود اضافه میکنیم و با قاشق حسابی مخلوط و یکدستش میکنیم : (اصلا به چنگ زدن با ناخن بلند فکر نکنید ، مرسی ) اینجا مایه فلافلمون حاضره ، بهتره نیمساعت بمونه تا بیکینگ پودر و نخود حسابی مذاکراتشونو بکنن و بیکینگ پودر اثر کنه ! من مثل همیشه تو این فاصله دورچینم رو آماده کردم ،همونطور که معلومه از هویج،خیارشور،ترشی فلفل و سبزیجات داخلش و گوجه فرنگی استفاده کردم : روغن سرخ کردنی رو توی ظرف کوچک و عمیق مثل شیرجوش میریزیم و میذاریم حسابی داغ بشه ، دمای روغن هم در بافت فلافل خیلی موثره یک تکه کوچیک از مایه فلافل توی روغن بندازید، باید دمای روغن طوری باشه که اون تکه ته ظرف نمونه و ظرف ۱۰ شماره خودش آهسته بالا بیاد ، اگه سریعتر اومد یعنی روغن خیلی داغه وقتی دمای روغن مناسب شد، فلافل هارو قالب میزنیم و حداکثر ۳ تا ۳ تا میندازیم توش (اگه بیشتر بریزیم دمای روغن پایین میاد و فلافلمون ترد نمیشه) میتونید از قاشق سوپخوری استفاده کنید،قاشقو فرو ببرید توی آب داغ، بعد از مایه فلافل باهاش بردارید و بندازید تو روغن یا از قالبهای فلافل ، استفاده از این قالبها هم راحته ، باید اول زائده کنار قالبو با انگشت شست پایین بکشیم: درحالیکه زائده رو نگهداشتیم و اون صفحه دایره ای رفته ته قالب ، با قاشق محفظه رو از مایه فلافل پر میکنیم (نمیتونستم تنهایی اینکارو کنم و عکاسی هم بکنم ،شما فرض کنید که محفظه پر شد) بعد ضامن رو رها میکنیم ، خاصیت فنر باعث میشه که صفحه به سمت بالا پرتاب شه و فلافل نقلیمون شوت بشه تو روغن ! وقتی دمای روغن مناسبه حدودا ۱-۲ دقیقه طول میکشه تا هر فلافل خوب طلایی بشه : کمی روشنتر از رنگ مورد نظرتون بردارید چون خارج از روغن تیره تر میشه اینم از فلافل ترد و مغزپخت ما من یک درمیون کمی برشته تر در نظر گرفتمشون ، برای سلیقه های مختلف در کل همش مورد پسند واقع شد ، همه جورشو دوست داشتن این بشقاب فسقلی هم واسه همسایه فرستادیم ، هنوز که هنوزه میگن چه خوشمزه بود آیا شما هم هوس افتادید فلافل بپزید؟ امتحانش کنید،مخصوصا با کنجد و پاپریکا و آویشن ، خیلی عالی میشه … میدونم که زرنگ ها به زودی میرن سراغش ، پیشاپیش نوش جان منبع : مطالب مرتبط طرز تهیه شیرینی کنجدی تزیین فلافل با روش های خانگی جدید فلافل کنجدی گردآوری توسط بخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی سایت میهن مگ نسخه پرینت ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین