counter create hit

مطالب مرتبط:

با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید!

یک قاشق پر فراستینگ به کیک اضافه کنید. در صورت نیاز بیشتر بریزید تا مواد کاملا خمیری شود. نوشته با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه سالاد لوبیا

طرز تهیه سالاد لوبیا که غذایی بسیار لذیذ و مغذی است را در بخش آشپزی تاپ ناز آموزش می دهیم. مواد لازم برای سالاد لوبیا  برگ ریحان :به مقدار لازم گوجه فرنگی :2 عدد کنسرو لوبیا :یک عدد ریحان خرد شده :یک قاشق غذاخوری پیاز خرد شده :1/4 فنجان خیار خرد شده :3/4 ف ...

شاهی کورما؛ خورش مرغ هندی ها

شاهی کورما؛ خورش مرغ هندی ها

مجله سرآشپز: شاهی کورما غذای خوشمزه و مقوی هندی است که طرز تهی آن را آورده ایم.مواد مورد نیاز سینه مرغ: 1 تکه (250 گرم) تخم مرغ: 2 عدد پیاز بزرگ (نگینی ریز خردشده): 1 عدد ...

تخم مرغ فو یانگ یا املت آمریکایی و پنکیک چینی!

تخم مرغ فویانگ با سس قارچ  و تخم مرغ فو یانگ چیزی است بین املت آمریکایی و پنکیک چینی. این غذا سرشار است از سبزیجات و رویش نیز سس قارچ قرار می گیرد. بیایید نگاهی کنیم به میزان سالم بودن این غذا و اینکه چقدر به درد برنامه غذایی م ...

کوکیِ تزیینی؛ کوکی مخصوص مخاطب خاص در نوروز

کوکیِ تزیینی؛ کوکی مخصوص مخاطب خاص در نوروز

ماهنامه کیک و شیرینی: کوکی تزیینی از جمله کوکی هایی است که می توانید در جشن ها و میهمانی های سفره های هفت سین از آن استفاده کنید و به دلخواه تزیین نمایید. آنچه که در تصویر می بینید نمونه های پیشنهادی است ...

با سس گاناش شکلاتی کیک ها را تزئین کنید

با سس گاناش شکلاتی کیک ها را تزئین کنید

وب سایت سوران: امروزه کرم های بسیار زیادی وجود دارند که برای طعم دار کردن و همچنین پوشش و زیبایی کیک ها به کار برده میشن. کرم های خامه ای، کره ای، پنیری و کرم های پر طرفدار شکلاتی. گاناش یا گَنِش ها، یکی از همین انواع کرم های شکلاتی هستند که از ترکیب خامه و ش ...

اندازه گیری BMI بدن

  BMI (نمایه توده بدنی Body Mass Index) یکی از شاخص هایی است که هر شخص می تواند با محاسبه آن بداند که در چه محدوده وزنی قرار دارد. هر شخص با توجه به سن، جنس، میزان فعالیت، اندازه جثه و عوامل دیگر ...

طرز تهیه سس ترش و شیرین

طرز تهیه سس ترش و شیرین

اگر به دنبال یک سس خوشمزه برای نیمروی صبحانه تان هستید با ما همراه شوید، با استفاده از این سس ترش و شیرین می توانید یک طعم جدید تخم مرغ ...

گوشت یخ زده را در یخچال بگذارید

یکی دیگر از ترفندهای آشپزی این است که گوشت منجمد را در یک کاسه مناسب قرار دهید و آن را در یخچال قرار دهید تا به مرور یخ آن باز شود.

آشپزی رنگی – تافی کاکائویی

آشپزی رنگی – تافی کاکائویی

امروز می خوایم تافی خونگی درست کنیم ، چطوره قبلش یکم بیشتر راجع بهش بدونیم؟ مشهور ترین تافی در ایالات متحده، تافی انگلیسی هست که توش کره ی زیادی استفاده میش ...

پرونده آشپزی؛  هر آنچه درباره قورمه سبزی باید بدانید

پرونده آشپزی؛ هر آنچه درباره قورمه سبزی باید بدانید

قورمه سبزی بوی وطن می دهد، بوی ایران، بوی كوچه پس كوچه های كاهگلی و درشكه و كوچه باغ های قدیمی. از قورمه سبزی صدای تار درویش خان و شعر كلاسیك منظوم به گوش می رسد. یعنی قورمه سبزی تا این حد نوستالژی است؟ ...

طرز تهیه انواع اسموتی خوشمزه (اسموتی موز ،آناناس ،توت فرنگی و ..)

اسموتی چیست؟ اسموتی نوشیدنی است که از ترکیب و مخلوط کردن تهیه می شود. این بدین معنی است که اجزای یک میوه شکسته می شود و به حالت یک نوشیدنی در می اید؛ نوشیدنی که بافت دارد و آبکی نیست. بافت میوه اندکی شکسته و نرم می شود اما از بین نمیرود و از نوشیدنی حذف نمی شود؛ پس ...

5 سالاد غنی از پروتئین که مرغ یا ماهی نیستند

یکی از توصیه های مهم متخصصان تغذیه این است که به جای خوردن ساندویچ به خوردن سالاد روی بیاورید. اینکار می تواند تاثیر بسیار خوبی برای سلامتی بدن داشته باشد اما بیشتر افراد یک نگرانی و دغدغه مشترک در این زمینه دارند و آن هم این است که از مرغ و ماهی در سالادهای خود استفاد ...

طرز تهیه دسر خرمالو

اگر هوس خوردن یک دسر خوش رنگ و خوش طعم را کرده اید می توانید دسر خوشمزه خرمالو را تهیه کنید. مواد لازم برای دسر خرمالو شیر / 3 پیمانه شکر / 5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت / 3 قاشق غذاخوری وانیل / 1/4 قاشق چایخوری خرمالو /  4-5 عدد بیسکوییت پتی پور / نصف بسته پو ...

تهیه سالاد کلم، خانم های خانه دار بخوانند

اگر می خواهید از کلم قرمز برای سالاد استفاده کنید و کلم ها سفت است، برای ترد شدن آن می توانید از چند روش استفاده کنید.

طرز تهیه آش میوه

یکی از لذیذترین آش های تبریز و اردبیل آش میوه است که طعمی بسیار خوب دارد. مواد لازم برای آش میوه پیاز نیم کیلو عدس یک لیوان نخود یک لیوان لوبیا چیتی یک لیوان آلبالو (تازه یا خشک) 50 گرم ذغال اخته 50 گرم زردآلو 4 عدد آلو بخارا (زرد) 50 گرم رشته آشی 200 گرم ر ...

غذای مقوی بچه ها، روش تهیه سالاد تن

سالاد تن یک سالاد کامل و مقوی هست. وجود تن ماهی و سبزیجات تازه در این سالاد آن را تبدیل به غذایی کامل و البته بسیار سالم کرده است.

فیلتر اینجا

فلافل کنجدی

فیلتر ها در اینجا -به عنوان سایت آشپزیبخش جدول طراحی و.... میوه, طراحی, میز, طرح به عنوانایران: فیلتر من تقریبا همه تو خونمی تواندو نهحق اما متاسفانه کمتر فلافل's این طلا, ساراطعم فلافل های بیرون رو D, note bهیچE و مغزپخت و پز, ترد, خوشطعم آب رای من هم متفاوت از فلافل من سعی کردم تا در نهایت به دستور , ترکی,قدیمی 'E کردم که من به ارمغان آورد بسیاری از خوش آمدید. ما باهم مبتنی بر به واقعا خوشمزست مواد لازم: فلافل کنجدی آکاایران: فلافل کنجدی به گزارش آکاایران: نخود خام : ۱٫۵(یک و نیم) پیمانه سیب زمینی خام : ۱ متوسط پیاز : ۱ متوسط-کوچک سیر: ۲ حبه نان باگت خشک شده : ۱ نصفه تخم مرغ : ۱ عدد کوچک کنجد: یک چهارم پیمانه بیکینگ پودر : ۱ ق م سرخالی پودر فلفل قرمز: ۱ ق چ پودر آویشن: ۱ ق چ پودر پاپریکا: ۱ ق چ نمک : حدود ۱ ق م روش کار: نخود رو پاک میکنیم و میشوییم و با آب زیاد خیس میکنیم، بهتره حداقل ۲۴ ساعت خیس بخوره و آبشو هر ۶ ساعت عوض کنیم (یهو حس نسخه نوشتن بهم دست داد!  تعویض آب نخود QID ) باگت خشک رو هم  نیمساعت قبل از پخت با یک ته استکان آب جوش مرطوب میکنیم و کنار میذاریم تا خیس بخوره سیب زمینی و پیاز و سیر رو پوست میگیریم و به ۴ قسمت تقسیم میکنیم و با نخود خیس شده مخلوط میکنیم : حالا این مخلوط رو چرخ میکنیم : میتونید برای یکدست شدنش ۲ بار چرخ کنید اما حواستون باشه که بافت نخود باید زیر دستتون مثل پودر لمس بشه و اونو زیادی ریز نکنید وگرنه بعدا فلافل خمیری میشه حالا باگت خشک شده،تخم مرغ و کنجد و ادویه ها و بیکینگ پودر رو به خمیر نخود اضافه میکنیم و با قاشق حسابی مخلوط و یکدستش میکنیم : (اصلا به چنگ زدن با ناخن بلند فکر نکنید ، مرسی ) اینجا مایه فلافلمون حاضره ، بهتره نیمساعت بمونه تا بیکینگ پودر و نخود حسابی مذاکراتشونو بکنن و بیکینگ پودر اثر کنه ! من مثل همیشه تو این فاصله دورچینم رو آماده کردم ،همونطور که معلومه از هویج،خیارشور،ترشی فلفل و سبزیجات داخلش و گوجه فرنگی استفاده کردم : روغن سرخ کردنی رو توی ظرف کوچک و عمیق مثل شیرجوش میریزیم و میذاریم حسابی داغ بشه ، دمای روغن هم در بافت فلافل خیلی موثره یک تکه کوچیک از مایه فلافل توی روغن بندازید، باید دمای روغن طوری باشه که اون تکه ته ظرف نمونه و ظرف ۱۰ شماره خودش آهسته بالا بیاد ، اگه سریعتر اومد یعنی روغن خیلی داغه وقتی دمای روغن مناسب شد، فلافل هارو قالب میزنیم و حداکثر ۳ تا ۳ تا میندازیم توش (اگه بیشتر بریزیم دمای روغن پایین میاد و فلافلمون ترد نمیشه) میتونید از قاشق سوپخوری استفاده کنید،قاشقو فرو ببرید توی آب داغ، بعد از مایه فلافل باهاش بردارید و بندازید تو روغن یا از قالبهای فلافل ، استفاده از این قالبها هم راحته ، باید اول زائده کنار قالبو با انگشت شست پایین بکشیم: درحالیکه زائده رو نگهداشتیم و اون صفحه دایره ای رفته ته قالب ، با قاشق محفظه رو از مایه فلافل پر میکنیم (نمیتونستم تنهایی اینکارو کنم و عکاسی هم بکنم ،شما فرض کنید که محفظه پر شد) بعد ضامن رو رها میکنیم ، خاصیت فنر باعث میشه که صفحه به سمت بالا پرتاب شه و فلافل نقلیمون شوت بشه تو روغن ! وقتی دمای روغن مناسبه حدودا ۱-۲ دقیقه طول میکشه تا هر فلافل خوب طلایی بشه : کمی روشنتر از رنگ مورد نظرتون بردارید چون خارج از روغن تیره تر میشه اینم از فلافل ترد و مغزپخت ما من یک درمیون کمی برشته تر در نظر گرفتمشون ، برای سلیقه های مختلف در کل همش مورد پسند واقع شد ، همه جورشو دوست داشتن این بشقاب فسقلی هم واسه همسایه فرستادیم ، هنوز که هنوزه میگن چه خوشمزه بود آیا شما هم هوس افتادید فلافل بپزید؟ امتحانش کنید،مخصوصا با کنجد و پاپریکا و آویشن ، خیلی عالی میشه … میدونم که زرنگ ها به زودی میرن سراغش ، پیشاپیش نوش جان منبع : مطالب مرتبط طرز تهیه شیرینی کنجدی تزیین فلافل با روش های خانگی جدید فلافل کنجدی گردآوری توسط بخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی سایت میهن مگ نسخه پرینت ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین